ΠΑΟΚ και Κάρολ Σφιντέρσκι έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας και οι επαφές των δυο πλευρών προμηνύουν εξελίξεις με φόντο την ανανέωση της συνεργασίας τους!

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να ασχολείται εντατικά με το μέτωπο των μεταγραφών, θέλοντας να καλύψει άμεσα τις ανάγκες και τα θέλω του προπονητή της ομάδας, ωστόσο υπάρχουν και αρκετές εκκρεμότητες με τις ανανεώσεις του βασικού κορμού, γεγονός που δεν περνά απαρατήρητο από τους Θεσσαλονικείς.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ο Κάρολ Σφιντέρσκι είχε αποκαλύψει προ ημερών πως έχει κάνει μια πρώτη επαφή με τον ισχυρό άνδρα της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη, δίνοντας το έναυσμα των ζυμώσεων με τον ΠΑΟΚ.

Στην παρούσα φάση, από τις επαφές των δυο πλευρών προκύπτει σύγκλιση στα «θέλω» με φόντο την παραμονή του Πολωνού φορ στην Τούμπα με καλύτερες αποδοχές, κοινώς βελτιωμένο συμβόλαιο, αλλά και κίνητρα που αποτελεί το ζητούμενο για έναν ποδοσφαιριστή όπως ο Σφιντέρσκι.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και ως εκ τούτου θα έπρεπε οι Θεσσαλονικείς να τρέξουν την υπόθεση καθώς οι επόμενοι μήνες θα τους ανάγκαζαν να λειτουργήσουν υπό την πίεση του χρόνου! Και η απόφαση που πάρθηκε είναι ξεκάθαρη: παραμονή Σφιντέρσκι!

Πλέον η μπάλα παίζεται στο τραπέζι των συζητήσεων, από το οποίο έρχονται θετικά μηνύματα.