Νέα πρόταση αναμένεται να καταθέσει ο ΠΑΟΚ στην Κάλιαρι για να καταφέρει να κλείσει τον Αλεσάντρο Ντεϊόλα που θέλει ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Σε περίοπτη θέση βρίσκεται ο Αλεσάντρο Ραϊόλα για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής στον ΠΑΟΚ.

Πρόκειται για έναν παίκτη που αρέσει πολύ στον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος έψαχνε κάποιον με τα χαρακτηριστικά του Μαουρίσιο ή του Σάχοφ και φαίνεται πως τα βρήκε στον Ιταλό μέσο.

Το συμβόλαιο του 25χρονου χαφ, όπως είναι γνωστό, λήγει το επόμενο καλοκαίρι και έχει ήδη απορρίψει την προοπτική ανανέωσης του συμβολαίου του.

Ο πρόεδρος της Κάλιαρι δεν θέλει να τον παραχωρήσει, αφού τον θεωρεί «πουλέν» του (ξεκίνησε από τις ακαδημίες) και λέγεται πως στην πρώτη επαφή ζήτησε 2 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο γνωρίζει πολύ καλά πως αν ο Ντεϊόλα αποφασίσει να φύγει το επόμενο καλοκαίρι, μπορεί να το κάνει από τώρα και η ιταλική ομάδα να μην βάλει κάποιο ποσό στα ταμεία της.

Για αυτό θεωρείται θέμα χρόνου να υποχωρήσει στις απαιτήσεις, από το 1,5 εκατ. ευρώ που ήταν η πρώτη κρούση των Θεσσαλονικέων, οι οποίοι λέγεται πως θα επανέλθουν με νέα προσφορά ύψους 2 εκατ. ευρώ για να πείσουν τον πρόεδρο της Κάλιαρι.