Μπορεί να μην αναφέρθηκε σε ονόματα, ωστόσο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου «φωτογράφισε» Μπράντον Τόμας και Νάρεϊ, μιλώντας για άμεση ανάγκη για επιθετικό και εξτρέμ!

Μιλώντας για την μεταγραφή του Αντόνιο Τσόλακ,ο έμπειρος τεχνικός επισήμανε χαρακτηριστικά πως: «Έχω την ενημέρωση πως τις επόμενες μέρες θα υπάρξει ένας επιθετικός, δεν ξέρω αν θα προλάβει να είναι εδώ (σ.σ. στην Ολλανδία), αλλά σίγουρα στην προετοιμασία στη Θεσσαλονίκη περιμένω ένα επιθετικό, όπως επίσης περιμένω και έναν παίκτη για τα άκρα της επίθεσης. Έχουμε ένα καλό γκρουπ για τα πρώτα παιχνίδια, αλλά σίγουρα κοιτώντας μπροστά χρειαζόμαστε και άλλους ποδοσφαιριστές».

Κατόπιν, ο Ζοσέ Μπότο αποκάλυψε πως ο ΠΑΟΚ ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον Μπράντον Τόμας, ο οποίος αναμένεται στην Θεσσαλονίκη μαζί με τον Κάλεντ Νάρεϊ.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν και τα όσα ανέφερε για τον Παναγιώτη Τζίμα: «Θα φέρω το παράδειγμα του Τζίμα που είναι εξτρέμ, αλλά θεωρώ ότι θα έχει ένα ενδιαφέρον μέλλον ως δεξί μπακ. Ένα από τα θετικά πράγματα αυτής της προετοιμασίας είναι ότι μπορούμε να δούμε διαφορετικά πράγματα», σημείωσε ο προπονητής του «Δικεφάλου».