Ο 40χρονός Άμπελ Φερέιρα είναι ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ μετά την φυγή του Ραζσβάν Λουτσέσκου. ΔόθηκανσΣτο φως της δημοσιότητας  οι άμεσοι συνεργάτες του.

Μετά τα όσα έγιναν με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο Δικέφαλος κινήθηκε αστραπιαία, με αποτέλεσμα να καταφέρει να πάρει το πολυπόθητο… ναι από τον Άμπελ Φερέιρα, πληρώνοντας και την Μπράγκα.

Πλέον αναμένονται ανακατατάξεις στο προπονητικό τιμ των «ασπρόμαυρων», καθώς οι άμεσοι συνεργάτες του Λουτσέσκου αποχώρησαν μαζί του.

Έτσι, ο Φερέιρα που θα είναι ο νέος τεχνικός του Δικεφάλου, πρόκειται να έχει μαζί τους συνεργάτες του και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Συγκεκριμένα στον ΠΑΟΚ θα έρθουν ο 41χρονος βοηθός προπονητής Καστανέιρα, με τον οποίο ο νεαρός τεχνικός συνεργάστηκε στην Μπράγκα Β’, αλλά και στην διετία που βρέθηκε στον πάγκο της πρώτης ομάδας των Πορτογάλων.

Στο τεχνικό επιτελείο του 40χρονου τεχνικού, θα βρεθεί και ο 31χρονος Ζοάο Μάρτινς, που θα έχει τον ρόλο του γυμναστή, με τον νεαρό να συνεργάζεται με τον Άμπελ Φερέιρα σε Σπόρτινγκ Β’, Μπράγκα Β’, αλλά και την πρώτη ομάδα της Μπράγκα.