Ο ΠΑΟΚ θα αναμετρηθεί με την Άλκμααρ ενόψει του τρίτου φιλικού, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του και οι Ολλανδοί σκιαγραφούν το προφίλ του αντιπάλου τους.

Στις 20.00 (6/07), κεκλεισμένων των θυρών ο ΠΑΟΚ θα δώσει το τρίτο τεστ επί ολλανδικού εδάφους, ενώ για την Άλκμααρ θα είναι το δεύτερο φιλικό παιχνίδι για την προετοιμασία της. Η ολλανδική ομάδα, αναλύει το προφίλ του Δικεφάλου, τονίζοντας ότι «αποτελεί κορυφαίο ελληνικό σύλλογο».

Όπως αναφέρει η Άλκμααρ στην επίσημη ιστοσελίδα της:

«Την Τετάρτη είναι προγραμματισμένος για την ΑΖ το φιλικό προετοιμασίας με τον ΠΑΟΚ. Ο αγώνας δυστυχώς θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών με εντολή των τοπικών αρχών. Η έναρξη είναι στις 19:00 (ώρα Ολλανδίας) και το AZ θα παρέχει ζωντανή ενημέρωση για το παιχνίδι μέσα από την σελίδα στο Facebook.

Ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης είναι κορυφαίος ελληνικός σύλλογος από την πόλη της Θεσσαλονίκης. Την περασμένη σεζόν έφτασε στον τελικό του κυπέλλου στην Ελλάδα και τερμάτισε δεύτερος στο πρωτάθλημα. Είναι το δεύτερο τεστ για την ΑΖ μετά τη νίκη με 3-1 στον φιλικό αγώνα με την Τσβόλε.