Η επόμενη μέρα μετά το 1-1 με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα και ο ιδιαίτερος σχολιασμός του ΠΑΟΚ στο report της σημερινής προπόνησης.
«Από τη μία υπάρχει η πικρία του αποτελέσματος που σίγουρα δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες στο γήπεδο. Από την άλλη, η αισιοδοξία που προκάλεσε η εμφάνιση του ΠΑΟΚ. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο όταν και ήταν απόλυτος κυρίαρχος» αναφέρει αρχικά και συνεχίζει…

«Το ντέρμπι της Τούμπας δεν έδωσε στον Δικέφαλο την ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή, από την οποία απομακρύνθηκε πληρώνοντας τα δικά του λάθη, ωστόσο, έδειξε πως η ομάδα είναι στο σωστό δρόμο κι ότι με την κατάλληλη διαχείριση της κατάστασης μπορεί να βγει ενισχυμένη εν όψει της συνέχειας.

Το πρωτάθλημα, άλλωστε, έχει πολύ δρόμο ακόμα κι αν κάτι πρέπει να θεωρείται δεδομένο, αυτό είναι πως ο ΠΑΟΚ δεν τα παρατάει ποτέ. Το σερί αγώνων του Ιανουαρίου συνεχίζεται μ’ ένα ακόμα υψηλής δυσκολίας παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ».

Οσον αφορά το σημερινό πρόγραμμα της προπόνησης, για τους βασικούς του χθεσινού αγώνα είχε αποθεραπεία και αποκατάσταση, ενώ για τους υπόλοιπους είχε υψηλές εντάσεις.

Ο Αουγκούστο παρέμεινε εκτός λόγω της ίωσης που τον έβγαλε νοκ-άουτ κι από το χθεσινό παιχνίδι, ενώ το πρόγραμμα του συνέχισε και ο Μιχάι.