Δε σταματούν οι προπονήσεις στον ΠΑΟΚ, με τους ποδοσφαιριστές να προπονούνται και σήμερα (8/08) κανονικά.

Στην προετοιμασία ενός αγώνα, το ημερολόγιο δεν παίζει κάποιον ιδιαίτερο ρόλο. Κάθε μέρα είναι η ίδια και σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο, που στην περίπτωση του ΠΑΟΚ δεν είναι άλλος από την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Europa Conference League.

Για να συμβεί αυτό, επειδή στο ποδόσφαιρο και ειδικά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις κανείς δεν πρόκειται να σου χαρίσει τίποτα, πρέπει να εκμεταλλευτεί κάθε στιγμή, ώστε να παρουσιαστεί καλύτερος από το Δουβλίνο και να δείξει στο γήπεδο ότι είναι η πιο ποιοτική ομάδα.

Την Κυριακή (08.08) ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του μέσα από μια σειρά ασκήσεων συνέχισαν τη δουλειά γύρω από την τακτική συμπεριφορά της ομάδας προκειμένου να διορθώσουν τις ατέλειες που παρατηρήθηκαν στο πρώτο ματς.Ο Νέλσον Ολιβέιρα ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και συνέχισε πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ ο Ροντρίγκο έκανε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και τη Δευτέρα (09.08) αναμένεται να επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς. Οι Κρέσπο , Αουγκούστο έχουν μπει σε ρυθμούς σταδιακής επανένταξης κι ο Ίνγκι Ίνγκασον συνεχίζει αποθεραπεία.