Δυναμικά έχει ξεκινήσει η πώληση των εισιτηρίων για το κρίσιμο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη (15/5, 20:00) στην Τούμπα για την 9η και προτελευταία αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Συγκεκριμένα, σ’ όλες τις θύρες η πώληση πραγματοποιείται με γοργούς ρυθμούς. Ήδη, δε, στη θύρα 4 υπάρχει sold out, κάτι που αναμένεται να συμβεί σύντομα και με τη θύρα 7.

Θυμηθείτε την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα εισιτήρια του ντέρμπι:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα (13.05) στις 09:00 θα ξεκινήσει η διαδικτυακή διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός για την 9η αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League 2023-24 που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (15.05, 20:00) στο γήπεδο της Τούμπας.

Τιμές Εισιτηρίων

Θύρα Τιμή
1 €50
2, 3 €40
4, 7, 7A, 8 €15
5, 6 €30
VIP €150
VIP Α €150
Κανάλια Πώλησης

Α.Εκδοτήρια Γηπέδου Τούμπας
Τα εκδοτήρια θα είναι ανοιχτά μόνο ανήμερα του αγώνα με ωράριο λειτουργίας 09:00-20:30 για παραλαβές των web εισιτηρίων / εισιτηρίων διαρκείας.

B. Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Στις ηλεκτρονικές αγορές είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων– Ονοματεπώνυμο Κατόχου– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)– ΑΜΚΑ

Γ. Επίσημη ιστοσελίδα της Ticketmaster
Στις ηλεκτρονικές αγορές είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων– Ονοματεπώνυμο Κατόχου– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)– ΑΜΚΑ
Διευκρινίσεις

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, απαγορεύεται η είσοδος σε όλους φιλάθλους, κάθε ηλικίας, χωρίς ονομαστικό εισιτήριο. Ως εκ τούτου απαγορεύεται πλέον κι η ελεύθερη είσοδος σε παιδιά κάθε ηλικίας, η οποία ίσχυε μέχρι πρότινος.
Βάσει της νέας νομοθεσίας, όποιος φίλαθλος εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα τιμωρείται με πρόστιμο 500 ευρώ.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έρχονται να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητο να φέρουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο ταυτοποίησης (διαβατήριο/δίπλωμα οδήγησης).

Οι αστυνομικές αρχές βάσει των νέων μέτρων θα προβούν σε ελέγχους ταυτοπροσωπίας στο περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και στις κερκίδες. Σε περίπτωση παράβασης, ο φίλαθλος που μπήκε στο γήπεδο με εισιτήριου άλλου καθώς και ο κάτοχος του εισιτηρίου, θα τιμωρούνται με πρόστιμο δεκαπλάσιο της αξίας του εκάστοτε εισιτηρίου, αμφότεροι θα τιμωρούνται επίσης με αποκλεισμό έξι μηνών από τα γήπεδα, ενώ σε περίπτωση παράβασης θα τιμωρείται και η ΠΑΕ με κλείσιμο της θύρας, που καταγράφηκε η παράβαση.
Στις ηλεκτρονικές αγορές υπάρχει περιορισμός των 5 εισιτηρίων ανά λογαριασμό.
Στα εισιτήρια των Vip & VipA παρέχεται δωρεάν θέση στάθμευσης στο Parking P3 (σχολείο απέναντι από τις θύρες των επισήμων). Για την είσοδο στο χώρο στάθμευσης είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας στάθμευσης και του εισιτήριου.

Τρόποι Επικοινωνίας
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310954099
Email: [email protected]