Ένα από τα θέματα που θα απασχολήσουν τον ΠΑΟΚ στο προσεχές μέλλον αφορά και το διάστημα της διακοπής λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την κουβέντα να έχει ανοίξει περί μίνι προετοιμασίας.

Όπως είναι ήδη γνωστό, στις 14 Νοεμβρίου ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος και ακολουθεί ένα μεγάλο διάστημα διακοπής λόγω Μουντιάλ, με την επανέναρξη να έχει οριστεί για τις 21 Δεκεμβρίου. Πέρα από τις απαραίτητες «ανάσες» που θα δοθούν, μεσολαβούν περίπου 40 ημέρες που έχουν τεθεί στο τραπέζι ως προς την αξιοποίησή τους.

Προφανώς για τους επιτελείς του ΠΑΟΚ είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για μία μίνι προετοιμασία της ομάδας προκειμένου να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο τη διακοπή, να δουλέψει ακόμη περισσότερο και να μείνει σε εγρήγορση. Με δεδομένο πως επιθυμούν σε αυτό το διάστημα να δώσουν ορισμένα φιλικά παιχνίδια που θα τους βοηθήσουν και στις δοκιμές αλλά και στη διατήρηση του ρυθμού και με γνώμονα πως στο εξωτερικό θα βρουν πιο εύκολα ομάδες διαθέσιμες για φιλικά παιχνίδια, άνοιξε η συγκεκριμένη συζήτηση.

Επί της ουσίας, ο ΠΑΟΚ έχει στην άκρη του μυαλού την προοπτική του εξωτερικού για μία μίνι προετοιμασία σε χώρες όπως η Ισπανία ή Πορτογαλία, ενδεχομένως και η Τουρκία που προσελκύει για προετοιμασία αρκετές ομάδες και ως εκ τούτου ξεκίνησε να διερευνά τις επιλογές που υπάρχουν…