Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα έχουν για πρώτη φορά μετά την έναρξη της καλοκαιρινής τους προετοιμασίας μια «κενή» μέρα, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να τους έχει δώσει ρεπό την Κυριακή (04/07).

Μετά από πέντε ημέρες δουλειάς, με την προετοιμασία να έχει ξεκινήσει από την Τρίτη και να περιλαμβάνει και διπλές προπονήσεις, οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν την ευκαιρία να αποφορτιστούν και να χαλαρώσουν ενόψει της σκληρής συνέχειας.

Η προετοιμασία του Δικεφάλου ξεκίνησε την Τρίτη (29/06), σε αυτήν ενσωματώθηκε και ο νεοαποκτηθείς Λούκας Τέιλορ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να εστιάζει αρκετά και στο κομμάτι της τακτικής, για να προσαρμοστούν όσο ταχύτερα γίνεται οι νέοι παίκτες του (κάποιοι εξάλλου τον θυμούνται από την προηγούμενη θητεία του στα «ασπρόμαυρα») στα προπονητικά του «θέλω».

Το ρεπό της Κυριακής (04/07) σημαίνει την πρώτη ελεύθερη ημέρα των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, που θα επιστρέψουν στις προπονήσεις από Δευτέρα (05/07). Υπενθυμίζεται ότι όσοι επιθυμούσαν, έκαναν μετά την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου (03/07) το εμβόλιο κατά της Covid-19.