Το ταλέντο του ΠΑΟΚ, Στέφανο Τζίμα, θέλει να αποκτήσει η Μίλαν, σύμφωνα με την Gazzeta dello Sport.

Το Gazzetta είχε ενημερώσει πως άνθρωποι του ιταλικού συλλόγου είχαν βρεθεί στην Θεσσαλονίκη στις κερκίδες του Καυτατζογλείου την περασμένη Κυριακή (22/01) για τα δικά του μάτια.

Σύμφωνα τώρα με το ιταλικό μέσο, η Μίλαν θέλει να προχωρήσει την περίπτωση τόσο του Στέφανου Τζίμα όσο κι εκείνη του επίσης νεαρού Ντάριο Οσόριο ολοκληρώνοντας τις μεταγραφές τους ίσως και στο τωρινό μεταγραφικό παράθυρο. Ο Μαλντίνι δουλεύει τις συγκεκριμένες περιπτώσεις εδώ και λίγο καιρό και οι «Ροσονέρι» ελπίζουν πως θα μπορέσουν να κλείσουν άμεσα τις υποθέσεις αυτές.

Εκτός από τον 17χρονο επιθετικό της δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ, η ομάδα του Πιόλι θέλει και τον Ντάριο Οσόριο, ο οποίος είναι 19χρονος Χιλιανός εξτρέμ, που αγωνίζεται στην Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε.

Και για τους δύο νεαρούς στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως υπάρχουν αρκετές ομάδες που ενδιαφέρονται για κείνους κι αυτό καθιστά πιο σύνθετη την διαδικασία απόκτησής τους. Όμως, η Μίλαν έχει αποφασίσει να μπει σοβαρά στις διαπραγματεύσεις και να κάνει μία προσπάθεια να κλείσει και τις δύο περιπτώσεις.

Πάντως, ο ΠΑΟΚ στην περίπτωση του Τζίμα και του κάθε παιδιού που έρχεται από τις ακαδημίες θέλει να ρίξει τους τόνους, γνωρίζει ότι θα έρθει αντιμέτωπος με δεκάδες τέτοια δημοσιεύματα, αλλά προς το παρόν δεν τον απσχολεί η όποια εκδήλωση ενδιαφέροντος