Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μάλμε φαίνεται ότι βρίσκεται ο 27χρονος επιθετικός του ΠΑΟΚ, Αντόνιο Τσόλακ, αφού τα σουηδικά ΜΜΕ σημειώνουν ότι το όνομα του Κροάτη βρίσκεται ψηλά στην μεταγραφική λίστα των Σουηδών.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «expressen», οι ιθύνοντες της Μάλμε έχουν βγει στην αγορά αναζητώντας διακαώς τον επόμενο επιθετικό της ομάδας, έχοντας ψηλά στην μεταγραφική τους λίστα τα ονόματα του Αντόνιο Τσόλακ και του 30χρονου Δανού της Φέγενορντ, Νικολάι Γιόργκεσεν.

Ο Γιόργκεσεν αποτελεί επιλογή του προπονητή της Μάλμε, Γιαν Νταλ Τόμασον, όμως η περίπτωσή του θεωρείται δύσκολη για τους Σουηδούς, αφού η Φέγενορντ έχει υψηλές απαιτήσεις για τον Δανό επιθετικό.

Οι Σουηδοί σημειώνουν ότι οι ιθύνοντες της Μάλμε ετοιμάζουν άμεσα την κίνησή τους, αφού μέσα στην εβδομάδα θα καταθέσουν πρόταση στον ΠΑΟΚ για τον Αντόνιο Τσόλακ, προκειμένου να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις των «ασπρόμαυρων».

Στο κείμενο της «expressen», ωστόσο δεν διευκρινίζεται αν η πρόταση που θα καταθέσουν οι Σουηδοί αφορά αγορά ή δανεισμό του Τσόλακ, ο οποίος το τελευταίο διάστημα βρίσκεται εκτός πλάνων από τον Πάμπλο Γκαρσία.