Την προετοιμασία τους για την επερχόμενη αναμέτρηση εναντίον του Πανσερραϊκού στην Τούμπα (25/11, 19:30) ξεκίνησαν σήμερα το απόγευμα στη Νέα Μεσημβρία οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Ειδικότερα, κατά το «ασπρόμαυρο» πρόγραμμα της Δευτέρας (20/11) οι παίκτες ξεκίνησαν με προθέρμανση, μέσα από ασκήσεις με μπάλα, στη συνέχεια ακολούθησε παιχνίδι κατοχής, ενώ αργότερα τα ηνία ανέλαβε ο Ραζβάν Λουτσέσκου δείχνοντας στους παίκτες του κάποια κομμάτια επιθετικής τακτικής. Η προπόνηση έκλεισε με οικογενειακό δίτερμα, υψηλής έντασης.

Στο μέτωπο των απόντων, ο Ράχμαν Μπάμπα υποβλήθηκε σε θεραπεία και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Από την προπόνηση απουσίασε και ο Σουαλιό Μεϊτέ, ο οποίος εξασφάλισε μία έξτρα μέρα άδεια για να τακτοποιήσει προσωπικό του θέμα.

Αύριο (21/11), ο «Δικέφαλος» θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία.