Όσοι φίλοι του ΠΑΟΚ προμηθευτούν εισιτήριο για τον αγώνα κόντρα στο Λεβαδειακό (30/1 – 18:00) θα έχουν προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίου και για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το απόγευμα της Δευτέρας (30/1) ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Λεβαδειακό στο γήπεδο της Τούμπας και έξι ημέρες αργότερα θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στο μεγάλο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Superleague.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, όσοι φίλαθλοι αγοράσουν εισιτήρια είτε μέσω web είτε μέσω των εκδοτηρίων, θα έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν online 1 εισιτήριο/ΑΜΚΑ με προτεραιότητα, μία ημέρα πριν την έναρξη της ελεύθερης διάθεσης.

Συγκεκριμένα, ο κάθε δηλωθείς ΑΜΚΑ για τον αγώνα ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός θα πρέπει να συμπληρωθεί στο πεδίο «κουπόνι» κατά την αγορά του εισιτήριου για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Η προτεραιότητα θα έχει ισχύ μόνο για την Τετάρτη (01.02) από τις 09:00 έως τις 23:59 & αποκλειστικά μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, όσοι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν προμηθευτούν εισιτήριο με τον Λεβαδειακό θα πρέπει να περιμένουν την ελεύθερη διάθεση των εισιτήριων & να μην προσπαθήσουν να αγοράσουν την Τετάρτη (01.02) γιατί δεν θα πληρούν τα κριτήρια έκδοσης και συνεπώς η αγορά εισιτηρίου δεν θα μπορεί να ολοκληρωθεί επιτυχώς.