ΠΑΟΚ και Πάμπλο Γκαρσία, όπως όλα δείχνουν, συνεχίζουν μαζί! Αναμένεται η οριστικοποίηση της συμφωνίας προκειμένου ο Ουρουγουανός να αναλάβει εξ ολοκλήρου τον ΠΑΟΚ Β΄.

Μπορεί να έχει περάσει αρκετό διάστημα από τη στιγμή που ο Ιβάν Σαββίδης έκανε συγκεκριμένη πρόταση στον Πάμπλο Γκαρσία προκειμένου να αναλάβει τον ΠΑΟΚ Β΄μαζί με τους συνεργάτες του, ωστόσο, φαίνεται πως μετά τις απαραίτητες «ζυμώσεις», δρομολογούνται εξελίξεις.

Όλο το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν θετικά μηνύματα που φάνταζαν ως οιωνός παραμονής για τον Πάμπλο Γκαρσία, κάτι που μόνο τυχαίο δεν ήταν, όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων.

ΠΑΟΚ και Πάμπλο Γκαρσία θα συνεχίσουν από κοινού το δρόμο τους με φόντο τον ΠΑΟΚ Β΄ που αναλαμβάνει ο Ουρουγουανός μαζί με τους συνεργάτες του, όντας σε συνεννόηση με τους ιθύνοντες του Δικεφάλου για τον τρόπο λειτουργίας αλλά και στελέχωσης.

Οι Β΄ ομάδες θα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ανδρικής ομάδας και ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση καθώς μπορεί να τη «συντηρεί» τόσο μέσα από τις ακαδημίες του όσο και με παίκτες της πρώτης ομάδας που θα χρειαστεί να πάρουν περισσότερο ρόλο και να βρουν ένα πιο ενεργό ρόλο.