Σε πειθαρχικό παράπτωμα υπέπεσε ο Λέο Ζαμπά, με την υπόθεση να άπτεται των αρμοδιοτήτων του Ζοσέ Μπότο και του «τρελαμένου» Ραζβάν Λουτσέσκου που θα χειριστούν την υπόθεση του Βραζιλιάνου!

Σε πειθαρχικό παράπτωμα υπέπεσε ο Λέο Ζαμπά, γεγονός που δημιούργησε έντονο εκνευρισμό στον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου!

Η ενέργεια του Βραζιλιάνου δεν θα μείνει ατιμώρητη καθώς σημειώθηκε εις βάρος συμπαίκτη του, με τους επιτελείς του Δικεφάλου να είναι απόλυτα ενήμεροι για την υπόθεση που έλαβε χώρα στην προπόνηση, ωστόσο, άπτεται των αρμοδιοτήτων Λουτσέσκου και Μπότο!

Οι δύο άνδρες είναι απόλυτα υπεύθυνοι για το αγωνιστικό τμήμα και τους ποδοσφαιριστές και εκείνοι που θα αποφασίσουν τι μέλλει γενέσθαι…

Η αλήθεια είναι πως ο Ρουμάνος έγινε έξω φρενών με τον Ζαμπά, έχει ξεκαθαρίσει σε όλους πως οφείλουν να έχουν συγκεκριμένη συμπεριφορά εντός και εκτός προπόνησης και αυτό αποτελεί βασικό και απαράβατο κανόνα για όλους. Σε θέματα πειθαρχίας και συμπεριφοράς δεν θα δεχθεί το παραμικρό από κανέναν!

Ο Βραζιλιάνος έχει πάρει μία δεύτερη ευκαιρία από τον ΠΑΟΚ αλλά μάλλον δείχνει ότι δεν είναι πρόθυμος να την εκμεταλλευτεί!