Τη δυσαρέσκεια του για τη διαιτησία εξέφρασε εκ νέου ο Άλαν Πάρντιου, σχολιάζοντας παράλληλα το πως περιμένει τον εκτός έδρας αγώνα του Άρη με τον Ιωνικό (4/2, 19:00).
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Αρχικά, τέθηκε το θέμα για το αν έχει ανασυγκροτηθεί στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας η ομάδα του, όπως δήλωσε ο ίδιος μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ ότι περίμενε να γίνει, καθότι τα προβλήματα ήταν πολλά. Απάντησε: «Πράγματι, έχει γίνει αυτό! Ανασυγκροτηθήκαμε σε αρκετά μεγάλο βαθμό! Ήταν πολύ σημαντική η εβδομάδα αυτή, μετά από τα επτά συνεχή παιχνίδια που δώσαμε τον Ιανουάριο. Ήταν πολύ δύσκολος ο προηγούμενος μήνας. Είχαμε και τις μεταγραφές, που σε ένα βαθμό μας έκαναν να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας. Δεν εννοώ ότι ξεκουράστηκαν μόνο όσοι παίξανε, αλλά και οι υπόλοιποι, που δεν είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν, αυτοί που είχαν προβλήματα τραυματισμών. Για παράδειγμα, εναντίον του Ολυμπιακού για το Κύπελλο είχα μόνο δύο παίκτες στον πάγκο από την πρώτη ομάδα. Με την ΑΕΚ, μόνο έναν! Τώρα, με τον Ιωνικό, υπολογίζω ότι θα έχω τέσσερις ή πέντε επιλογές στον πάγκο κι αυτό βοηθά πολύ πώς θα σχεδιάσουμε το παιχνίδι με διαφορετικούς τρόπους, αλλά και πώς θα το αντιμετωπίσουμε ανάλογα με την εξέλιξή του. Η μηχανή μας έχει ξεκουραστεί, αν μας συγκρίνετε με ένα αυτοκίνητο Formula 1! Έχουμε περισσότερη ενέργεια και… αναβαθμιστήκαμε!»

Για το πώς προσεγγίζει τον αγώνα με τον Ιωνικό, είπε, ανοίγοντας θέμα σχετικά με το στόχο που βάζει στην ομάδα του στο πρωτάθλημα ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν: «Μετά την απογοήτευση στα παιχνίδια Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, που από ατυχία δεν περάσαμε, ακολούθησε ο αγώνας με την ΑΕΚ, όπου είχαμε λίγη ενέργεια. Όλα αυτά κάνουν τον αγώνα με τον Ιωνικό μεγάλης σημασίας. Στόχος μας είναι η τέταρτη θέση, αυτήν κυνηγάμε! Κανείς, λοιπόν, δεν πρέπει να υποτιμήσει τη σημασία του αγώνα με τον Ιωνικό».