Απίστευτη «δίψα» των φίλων του Παναθηναϊκού για να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας κόντρα στη Σλάβια Πράγας, εξαντλήθηκαν αστραπιαία τα εισιτήρια τη ρεβάνς.

Όποιος πρόλαβε, εισιτήριο είδε! Η «τρέλα» των φίλων του Παναθηναϊκού για μια ιστορική ανατροπή-πρόκριση κόντρα στη Σλάβια Πράγας, επιβεβαιώθηκε πλήρως μέσω της πώλησης των εισιτηρίων του αγώνα της Πέμπτης (11/8).

Όσο πρόλαβαν να είναι διαθέσιμα τουλάχιστον, επειδή επισήμως η ΠΑΕ ανακοίνωσε Sold Out μέσα σε περίπου 2 ώρες απ’ την στιγμή που «άνοιξε» η διάθεσή τους.

Η «δίψα» και η συσπείρωση των φίλων του Τριφυλλιού είναι στον ύψιστο βαθμό, θέλοντας να βοηθήσουν την ομάδα τους για να πετύχει το πολύ δύσκολο εγχείρημά μας, ενώ ταυτόχρονα η μεγάλη απουσία απ’ τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τους έκανε να μην μπορούν να περιμένουν άλλο.

«Μαγικά χαρτάκια» τέλος λοιπόν, παρότι δεν μπόρεσαν σε καμία περίπτωση να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες όσων ήθελαν να βρεθούν στη Λεωφόρο. Σε τέτοιο βαθμό που θα γέμιζε ακόμη και το ΟΑΚΑ!

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«H ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον αγώνα της 11ης Αυγούστου 2022 κόντρα στη Σλάβια Πράγας στο πλαίσιο της τρίτης προκριματικής φάσης του Europa Conference League.

Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο για το τεράστιο ενδιαφέρον του. Σας περιμένουμε στο γήπεδο της Λεωφόρου για τη μεγάλη μάχη του Παναθηναϊκού προκειμένου να προκριθεί στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης!».