Ούτε την Παρασκευή προπονήθηκαν οι Εραμούσπε, Νάγκι και Παμλίδης και ως εκ τούτου δεν θα αγωνιστούν στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στους «Ζωσιμάδες». Στον αντίποδα στην διάθεση του Γρηγορίου θα είναι ο Ντεμίρ.

Μετά την μεγάλη νίκη στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον Βόλο, ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον ΟΦΗ έχοντας ως στόχο το δύο στα δύο για να πάρει μετά από καιρό έστω και μικρή βαθμολογική ανάσα. Ουσιαστικά η προετοιμασία της ομάδας του Μιχάλη Γρηγορίου ολοκληρώθηκε την Παρασκευή, καθώς αύριο Σαββάτο το πρόγραμμα θα έχει χαλάρωμα πριν το ματς και στην συνέχεια θα γίνει γνωστή η αποστολή.

Από αυτή θα λείπουν οι Εραμούσπε, Νάγκι και Παμλίδης που δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν τον τραυματισμό τους στον Βόλο και δεν θα παίξουν κόντρα στους Κρητικούς. Στον αντίποδα διαθέσιμος είναι ο Ντεμίρ που προπονήθηκε κανονικά, αν και είναι πιθανό να μην ξεκινήσει και να έρθει από τον πάγκο, καθώς έχει χάσει πολλές προπονήσεις.

Όσον αφορά την προπόνηση της Παρασκευής, οι Γιαννιώτες ανέφεραν τα εξής: «Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον κυριακάτικο αγώνα με τον ΟΦΗ. Το πρόγραμμα της Παρασκευής περιελάμβανε ανάλυση του αντιπάλου και δουλειά στην μετάβαση τόσο στο επιθετικό κομμάτι, όσο και στο αμυντικό. Παράλληλα, οι παίκτες δούλεψαν και στις στατικές φάσεις.

Εραμούσπε, Παμλίδης και Νάγκι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Επόμενη προπόνηση το Σάββατο με την οποία και θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για τον κυριακάτικο αγώνα».