Δύσκολα τα πράγματα για τον Θανάση Στάικο στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα. Όπως ανέφερε και ο ίδιος ο Έλληνας τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου, θα έχει ραντεβού με τη διοίκηση τις επόμενες ώρες για να παρθεί μια απόφαση για το καλό της ομάδας.

Πριν λίγο έγινε γνωστό πως οι δυο πλευρές οδεύουν προς το διαζύγιο και πολύ σύντομα ο «Άγιαξ» της Ηπείρου θα βρεθεί στην αναζήτηση νέου προπονητή.

«Προανήγγειλε ο Στάικος ένα ραντεβού με τη διοίκηση, θα ειπωθούν αυτά που πρέπει να ειπωθούν και θα γίνουν αυτά που πρέπει να γίνουν. Επειδή είναι και η δεύτερη φορά που θέτει θέμα παραίτησης, δεν θα κάνει πίσω και ο ΠΑΣ θα βρεθεί στην αναζήτηση προπονητή. Ντροπιαστικό το σημερινό αποτέλεσμα, αρνητικό ρεκόρ για τον ΠΑΣ, τόσους αγώνες χωρίς νίκη και να δέχεται γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο στα τελευταία παιχνίδια. Υπάρχουν ευθύνες και σε διοίκηση, παίκτες, προπονητή».

Τόνισε επίσης πως τα αδέρφια Χριστοβασίλη ως τώρα δεν έχουν ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπάρχουν από τον σύλλογο, ενώ υποστήριξε πως το ερχόμενο παιχνίδι του ΠΑΣ με τον Παναιτωλικό στα Γιάννενα είναι κομβικό, αφού σε περίπτωση ήττας τα πράγματα για τους Ηπειρώτες στο θέμα της παραμονής θα είναι πολύ δύσκολα.