Ο Πέδρο Κόντε συνεχίζει το πρόγραμμα ενδυνάμωσης προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να επανέλθει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΣ Γιάννινα, με τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας να μοιράζεται στα social media ένα βίντεο από την προπόνηση του Ισπανού επιθετικού.

Για μόλις ένα ενενηντάλεπτο είχαν την ευκαιρία οι φίλοι του ΠΑΣ Γιάννινα να χαρούν τον Πέδρο Κόντε στην ομάδα τους μετά τη μεγάλη επιστροφή του, αφού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος υπέστη ρήξη χιαστού. Ο Ισπανός τραυματίστηκε λίγα λεπτά αφότου είχε ανοίξει το σκορ για τη μεγάλη νίκη του ΠΑΣ στο ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ, και έκτοτε έχει απουσιάσει από τα επόμενα παιχνίδια των ηπειρωτών.

Φαίνεται όμως πως τα μηνύματα από την πορεία της αποθεραπείας του είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, όπως αποδεικνύει και το βίντεο που ανέβασε ο Φίλιππος Σκόρδος, φυσιοθεραπευτής του «Άγιαξ της Ηπείρου». Σε αυτό απεικονίζεται η σκληρή καθημερινή προσπάθεια που καταβάλλει ο Κόντε, προκειμένου να επισπευθεί στο μέτρο του δυνατού το διάστημα της αποθεραπείας του, ώστε να μπορέσει να επιστρέψει το συντομότερο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο φυσιοθεραπευτής του ΠΑΣ Γιάννινα: