Ο 24χρονος Πορτογάλος στόπερ αφίχθη στην Αθήνα μαζί με τον Πέδρο Άλβες και τον μάνατζέρ του για να γίνει η μεταγραφή Νο6 της ομάδας του Ολυμπιακού.

Σε μία ακόμα σημαντική χειμερινή μεταγραφή προχωρά ο Ολυμπιακός. Πρόκειται για τον Νταβίντ Κάρμο, τον στόπερ της Πόρτο, για τον οποίο ο Πέδρο Άλβες, ο αρμόδιος επί των μεταγραφών των Πειραιωτών, ταξίδεψε στην Πορτογαλία και μάλιστα έκανε και μαζί του το ταξίδι για την ελληνική πρωτεύουσα, κλείνοντας όλες τις λεπτομέρειες του deal με τους «Δράκους».

Ο 24χρονος Κάρμο έφτασε το βράδυ της Πέμπτης στην Αθήνα με πτήση μέσω Ζυρίχης (καθότι εκτός των άλλων δεν υπήρχε απευθείας πτήση από το Οπόρτο για την Αθήνα). Θα κλείσει και τυπικά ως δανεικός με οψιόν αγοράς (που θα είναι στα 18 εκατ. ευρώ) αποτελώντας την 6η προσθήκη του Γενάρη μετά τους Ναβάρο, Ζέλσον Μαρτίνς, Όρτα, Τσικίνιο και Αμπι.

«Ήταν ανακουφιστικό, ήθελα πραγματικά να έρθω και να εκπροσωπήσω αυτή την ομάδα. Όλα είναι σε σωστό δρόμο και ανυπομονώ να παίξω και να εκπροσωπήσω τον Ολυμπιακό», ανέφερε αρχικά ο Κάρμο και στη συνέχεια σε ερώτηση για τον λόγο που αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό, είπε: «Ένιωθα πως με ήθελε πολύ ο Ολυμπιακός, ήταν σημαντικό για μένα. Θα προσπαθήσω να ανταποδώσω τον τρόπο που με ήθελαν, παίζοντας καλά».