Κατά τη διάρκεια της τελετής για τα εγκαίνια της Υπογειοποίησης Πατριάρχου Κωνσταντίνου & Φωκών στην Νέα Φιλαδέλφεια ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης προέβη σε… ιστορική δήλωση.

Ιστορική μέρα η 19η Σεπτεμβρίου για την ΑΕΚ και την επιστροφή στο «σπίτι» της, στην Νέα Φιλαδέλφεια: το απόγευμα της Δευτέρας (19/9) ολοκληρώθηκε η τελετή για τα εγκαίνια της Υπογειοποίησης Πατριάρχου Κωνσταντίνου & Φωκών στον Δήμο και αμέσως μετά την τελετή ο δρόμος δόθηκε και επίσημα στην κυκλοφορία.

Το «παρών» έδωσε ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης, Δημήτρης Μελισσανίδης, μαζί με πλήθος κόσμου. Ανάμεσα σ’ αυτούς ήταν, φυσικά, και ο Γιώργος Πατούλης με αρκετά ακόμα πολιτικά στελέχη, αλλά και ο Γιάννης Βούρος που είναι δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος.

Φυσικά υπήρχαν και αρκετοί φίλοι της ΑΕΚ που φώναξαν κατά διαστήματα συνθήματα. Σε ένα από αυτά φώναξαν προς το μέρος του Περιφερειάρχη Αττικής «Βγάλε την άδεια για την Αγία-Σοφιά, εδώ είναι Φιλαδέλφεια θυμήσου το καλά», όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο:

Λίγο αργότερα, μερικοί φίλοι της ΑΕΚ πλησίασαν τον κ. Πατούλη και του εξέφρασαν τα παράπονά τους για το γεγονός πως δεν έχει πάρει ακόμα άδεια η OPAP Arena, μ’ αυτόν να απαντάει το… ιστορικό «έχουμε βάλει κ…λο για να γίνει αυτό το γήπεδο!».