Σύμφωνα με «Το Βήμα της Κυριακής», μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα υπογραφεί μνημόνιο συνεργασίας συναντίληψης ανάμεσα στο Υπουργείο Ανάπτυξης (είναι αρμόδιο), τον Δήμο Αθηναίων (ο φορέας υλοποίησης του έργου) και στους ΠΑΕ και Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, σύμφωνα με όσα προβλέπει ο προγραμματισμός της Κυβέρνησης.

Μάλιστα, η υλοποίηση της Διπλής Ανάπλασης προσδιορίζεται για το τέλος του 2023 και αυτή είναι η πρώτη φορά που οι εμπλεκόμενοι μιλάνε με ημερομηνίες, μετά από σύσκεψη για το πρότζεκτ και όχι για κάτι γενικό και αόριστο.

Επιπλέον, το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει ότι οι εργασίες θα χρηματοδοτηθούν κατά κύριο λόγο από το Ταμείο Ανάκαμψης, ενώ οι υπόλοιποι πόροι θα προέλθουν από άλλα ευρωπαϊκά και εθνικά ταμεία, αλλά και από κονδύλια της Περιφέρειας Αττικής, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που υπάρχουν το κόστος θα ξεπεράσει τα 200 εκατομμύρια ευρώ.

Σε πρώτο χρόνο θα κατασκευαστεί το ποδοσφαιρικό γήπεδο και το αθλητικό κέντρο του Ερασιτέχνη και στη συνέχεια θα αποπερατωθεί κλειστό μπάσκετ μεγάλης χωρητικότητας σε όμορο στη Διπλή Ανάπλαση οικόπεδο. Παράλληλα, ο ρεΣύμφωνα με «Το Βήμα της Κυριακής», μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα υπογραφεί μνημόνιο συνεργασίας συναντίληψης ανάμεσα στο Υπουργείο Ανάπτυξης πορτάζ του «Βήματος» υποστηρίζει ότι οι εργασίες για το γηπεδικό του Παναθηναϊκού δεν θα έχουν σχέση με το mall και η αποπεράτωση του θα είναι ανεξάρτητη!