Αύριο αναμένεται να πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση του Άρη, ενόψει της νέας σεζόν, ενώ οι παίκτες θα υποβληθούν σε εξετάσεις για τον κορωνοϊό όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Παράλληλα, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης, η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει την προσεχή Πέμπτη για τα 3-5 Πηγάδια Νάουσας, εκεί όπου για δυο εβδομάδες θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Αναλυτικά όλα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης:

«Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου θα πραγματοποιηθεί αύριο το απόγευμα (10/08) στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Στη διάρκεια της πρώτης συγκέντρωσης σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα θα υποβληθεί –βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου- σε μοριακό τεστ για την ανίχνευση κορονοϊού ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας.

Η πρώτη προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τρίτης (11/08) στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Δύο ημέρες αργότερα, το πρωί της ερχόμενης Πέμπτης (13/08), η αποστολή του ΑΡΗ θα αναχωρήσει για τα 3-5 Πηγάδια Νάουσας, όπου στην τοποθεσία Αγ. Παύλος, σε υψόμετρο 1.350μ., θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η αποστολή της ομάδα μας, που θα καταλύσει στο ξενοδοχείο «Naoussa Mountain Resort», θα παραμείνει δύο εβδομάδες στο αθλητικό κέντρο του Βερμίου.

* Οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ξεκίνησαν να περνούν κατά γκρουπ από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ενώ αύριο, Δευτέρα, θα ξεκινήσουν και τα εργομετρικά.»