Ο διευθυντής του Βόλου, Άκης Πέτρου μίλησε για την μεγάλη αντίδραση της ομάδας του στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στην Τούμπα.

Στο πώς κατάφερε ο Βόλος να ισοφαρίσει το σκορ στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Άκης Πέτρου σε δηλώσεις του σε MME της Θεσσαλονίκης. Ο διευθυντής της ομάδας της Θεσσαλίας επεσήμανε ότι στα αποδυτήρια όλοι παραδέχθηκαν ότι «αδικούν» τον εαυτό τους.

«Παίζαμε απέναντι σε έναν μεγάλο οργανισμό, με βαριά φανέλα και κόσμο και παρότι χάναμε με 4-1 στο πρώτο μέρος, δεν εγκαταλείψαμε το παιχνίδι και καταφέραμε να πάρουμε τον βαθμό της ισοπαλίας. Πρόκειται για μεγάλη επιτυχία όπως κύλησε η αναμέτρηση. Βλέποντας την εικόνα του πρώτου μέρους, είπαμε στα αποδυτήρια ότι αδικούμε τους εαυτούς μας. Μέχρι το 23ο λεπτό πατούσαμε καλύτερα, ήμασταν μπροστά στο σκορ, ενώ θα μπορούσαμε να προηγούμαστε και με 2-0. Όλα άλλαξαν σε ένα οκτάλεπτο και ο ΠΑΟΚ μας έβαλε τέσσερα γκολ. Βέβαια, όταν παίζεις κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο μπορεί να πάρει ακόμη μεγαλύτερη έκταση το σκορ», ανέφερε στο Metropolis και συνέχισε:

«Ο Βόλος από το δημιούργημά του έχει μάθει να μην παίζει παιχνίδια σκοπιμότητας. Η ταυτότητα της ομάδας είναι να παλεύει μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αυτή είναι η χαρά μας. Εγώ έχω να πω ότι μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα να παραμείνουμε ταπεινοί και προσγειωμένοι αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο από την περσινή χρονιά. Εμείς κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και ταμείο θα κάνουμε στο τέλος. Τα πανηγύρια τελείωσαν και πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο παιχνίδι που ακολουθεί με την ΑΕΚ, ένας ακόμα δυνατός αντίπαλος για εμάς.

Στα δυο παιχνίδια με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ δεχτήκαμε πολλά γκολ και ειδικά σε μικρό χρονικό διάστημα και αυτό μας προβληματίζει. Αλλά επαναλαμβάνω ότι εμείς παίζουμε ανοιχτά και χωρίς σκοπιμότητες ανεξαρτήτως αντιπάλου. Από την αριστερή μας πλευρά που ήταν ο Μπίσεσβαρ είχαμε πολλά ρήγματα στο πρώτο μέρος και γι΄ αυτό από τις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και με την είσοδο του Μπουρίτα αλλάξαμε το σύστημά μας σε 3-5-2», κατέληξε.