Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας της Μαγνησίας δήλωσε ότι οι «κυανέρυθροι» θα καλύψουν άμεσα τα κενά που έχουν εντοπιστεί στο έμψυχο δυναμικό.

Εβδομάδα μεταγραφικών εξελίξεων ετοιμάζεται να διανύσει ο Βόλος όπως δήλωσε ο Άκης Πέτρου. Ο τεχνικός διευθυντής των «κυανέρυθρων» σε συνέντευξή του στο Volos TV υποστήριξε ότι τις προσεχείς ημέρες θα κλείσουν τρεις με τέσσερις ακόμα προσθήκες. Όπως είπε:

«Αυτή τη στιγμή κοιτάζουμε να κάνουμε άλλες τρεις με τέσσερις μεταγραφές και πιστεύω ότι μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα ολοκληρώσουμε τις κινήσεις μας».

Όσο για το πού θεωρεί ότι μπορεί να φτάσει φέτος ο Βόλος ανέφερε «Θέλω να πιστεύω, ότι θα κάνουμε ένα βήμα παραπάνω από πέρυσι. Η ομάδα θα είναι παρά πολύ ανταγωνιστική». Τόνισε, πως με την πάροδο του χρόνου ο Βόλος εξελίσσεται και παράλληλα αυξάνονται οι απαιτήσεις των ανθρώπων που διοικούν την ομάδα.

Έστειλε, τέλος, μήνυμα στον: «Ο Βόλος θα είναι μία ομάδα που θα παλεύει και στα 90 λεπτά χωρίς να σταματά. Θέλουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, να στηρίξει αυτή την προσπάθεια, ώστε η ομάδα να μεγαλώσει ακόμα πιο πολύ».