Ο Μίκαελ Καμίνσκι δεν είναι (ακόμα) ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού αφού η ομάδα δεν έχει περάσει επίσημα στα χέρια του 64χρονου επιχειρηματία όμως εκείνος λογίζεται ως ο νέος ισχυρός άνδρας του club.

Ο Φώτης Κωστούλας όπως και όλα τα στελέχη του των «κυανοκίτρινων» βρίσκονται κοντά στην πλευρά του ώστε να υπάρξει ομαλή μετάβαση, ενώ την ίδια στιγμή επί του παρόντος δεν αναμένεται να υπάρξουν, τουλάχιστον θεαματικές, αλλαγές σε πρόσωπα. Ωστόσο είναι εύλογο η νέα ιδιοκτησία να κινηθεί κατά το δοκούν και μάλιστα οι αλλαγές στο Αγρίνιο συνέπεσαν χρονικά με τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, όπου ήδη ήταν δεδομένο πως τα «καναρίνια» θα κινηθούν για την απόκτηση τουλάχιστον δύο ποδοσφαιρικών.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως τα δεδομένα για την αριθμητική ενίσχυση του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού δεν έχουν διαφοροποιηθεί και μάλιστα δεν αποκλείεται να αυξηθεί το νούμερο των αφίξεων, ενώ την ίδια στιγμή τα σχετικά θέματα χειρίζεται η πλευρά του Καμίνσκι, δηλαδή ο νέος ιδιοκτήτης και οι συνεργάτες του.

Αλλωστε από την πρώτη στιγμή που άρχισαν οι επαφές με τον Κωστούλα ώστε να πάρουν την ομάδα ξεκίνησαν και τη σχετική «αναζήτηση», δηλαδή την προετοιμασία για την ενίσχυση των «κυανοκίτρινων» ώστε να είναι έτοιμοι, στο συγκριμένο κομμάτι, μόλις αποκτήσουν τις μετοχές και να μη «χαθεί» σχετικός χρόνος.