Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τσεχία, ο Όντρεϊ Λινγκρ πιέζει την Σλάβια Πράγας προκειμένου να βρεθεί λύση στη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, την στιγμή που τα οικονομικά της Μπεσίκτας αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα στην πιθανότητα να μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού!

Ο Παναθηναϊκός έχει εστιάσει τις προσπάθειες του στην απόκτηση του Όντρεϊ Λινγκρ, ωστόσο η περίπτωση του διεθνή μεσοεπιθετικού της Σλάβια Πράγας μόνο εύκολη δεν θεωρείται λόγω των υψηλών απαιτήσεων του τσεχικού συλλόγου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως για τον Λινγκρ υπάρχει φιλολογικό ενδιαφέρον από Ισπανία και Γαλλία δίχως ωστόσο μέχρι στιγμής οι ενδιαφερόμενοι σύλλογοι να έχουν εκφράσει την πρόθεση να μπουν σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με την Σλάβια.

Αντιστοίχως και η Μπεσίκτας για την οποία γράφτηκε πως παρακολουθεί την περίπτωση του 24χρονου Τσέχου, διαθέτει περιορισμένο μπάτζετ και η πολιτική του συλλόγου από την Κωνσταντινούπολη είναι να κινείται κυρίως για ελεύθερους παίκτες δελεάζοντας τους μεταγραφικούς στόχους της με υψηλά συμβόλαια.

Οι «Μαύροι Αετοί» πολύ δύσκολα θα ασχοληθούν με την περίπτωση του Λινγκρ, όταν το μίνιμουμ ποσό που αξιώνει η Σλάβια ξεπερνά τα 5 εκατ. ευρώ.

Το «Τριφύλλι» στην παρούσα φάση είναι η ομάδα που μπορεί να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, έχοντας και ως σύμμαχο τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή που έχει «ψηθεί» με την ιδέα να μεταπηδήσει στην ελληνική ομάδα.

Οι Τσέχοι προσπαθούν να αποκομίσουν τα μέγιστα οικονομικά οφέλη από μια τέτοια πώληση, ωστόσο δύσκολα θα ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις τους.