Ο Ραχμάν Μπάμπα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο διανυκτέρευσε μετά τον τραυματισμό του κι επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ραχμάν Μπάμπα, που ενημέρωσε για την κατάσταση του με ποστάρισμα στο twitter, πήρε εξιτήριο την Πέμπτη (22/02) από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύτηκε κι επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη.

Ο Γκανέζος υπέστη διάσειση κι έπρεπε να νοσηλευτεί για να περάσει από εξετάσεις. Κι αυτό διότι είχε απώλεια μνήμης και δεν θυμόταν τι είχε συμβεί από τη σύγκρουση του με τον Βαγιαννίδη μέχρι και το σημείο που συνήλθε εντός του ασθενοφόρου.

 

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ δεν υπολογίζεται για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό (25/02), καθώς το χτύπημα ήταν δυνατό και θα πρέπει να ακολουθήσει ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο για να μπει και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Η εκτίμηση των ανθρώπων του Δικεφάλου είναι ότι θα επιστρέψει στις προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα κάτι που σημαίνει ότι δεν είναι δεδομένο ότι θα μπορεί να αγωνιστεί στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό (28/02) στις Σέρρες.