Για το ενδιαφέρον που έχουν δείξει για τον Δημήτρη Γιαννούλη οι Μαρσέιγ και Ρεν, μίλησε ο δημοσιογράφος του France Football, Αλέξανδρος Κώττης, τονίζοντας πως τα επτά εκατομμύρια που γράφτηκαν είναι υπερβολικά.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το εάν είναι ρεαλιστικά τα ποσά από Γαλλία: «Είναι ρεαλιστικά για κάποιες ομάδες. Ενδιαφέρον υπάρχει και ότι θα άξιζε για τον ίδιο τον παίκτη και για κάποιες ομάδες. Μου φαίνεται ότι είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για τέτοιες μεταγραφές καθώς στις γαλλικές ομάδες γίνεται ένας χαμός. Το πρωτάθλημα έχει διακοπεί και αυτό φέρνει προβλήματα. Μου φαίνονται λίγο δύσκολες οι μεταγραφές. Η ζημιά για τις ομάδες μπορεί να ξεπεράσει τα 500.000 στο τέλος της χρονιάς. Είναι μια εκτίμηση και μπορεί να είναι και μεγαλύτερο. Τα τηλεοπτικά κανάλια δεν θα πληρώσουν τις ομάδες».

Για τα προβλήματα των ομάδων: «Κάποιες έχουν προβλήματα διαχείρισης. Από τη Μαρσέιγ έφυγε ο μάνατζερ, δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τον προπονητή. Και στο Μπορντό υπάρχει πρόβλημα. Η Λίγκα έχει πρόβλημα. Δεν τα βρίσκουν μεταξύ τους καθώς κάποιες ομάδες δεν συμφωνούν με τη διακοπή. Χθες για παράδειγμα έξι γερουσιαστές ζήτησαν να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα. Ακόμη κάποια θέματα είναι ανοιχτά. Οι τελικοί των κυπέλλων δεν έχουν παιχτεί ακόμη και οι προκρίσεις για την Ευρώπη δεν είναι ακόμη σίγουρες».

Για το ενδιαφέρον για Γιαννούλη: «Η Ρεν έχει έναν ισχυρό ιδιοκτήτη και το πλεονέκτημα της είναι ότι θα παίξει στο Champions League. Θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον να πάει σε Ρεν και Μαρσέιγ και θα πάρει και περισσότερα χρήματα σε σύγκριση με τη Σεντ Ετιέν και Μονακό».

Για το εάν μπορούν να δοθούν επτά εκατομμύρια: «Επτά μου φαίνονται πολλά. Διάβαζα για πέντε».

Πηγή: Metropolis 95,5