Πολλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Πάκο Ερέρα, καθώς εκτός προπονήσεων βρίσκονται οι Βελεθ, Κουέστα και Μπάσα, που παραμένουν αμφίβολοι για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει στη διάθεση του τους Φραν Βέλεθ, Μίτζεν Μπάσα και Χουλιάν Κουέστα, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και στη σημερινή προπόνηση ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. 

Από την άλλη στις προπονήσεις επέστρεψαν οι Γιώργος Βαλεριάνος και Ούγκο Σόουζα και τέθηκαν κανονικά στην διάθεση του προπονητή τους.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Μετά το ρεπό του Σαββατοκύριακου, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Η προπόνηση ήταν απογευματινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον Π.Α.Ο.Κ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (21/10, 19:00), στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Τόσο ο Γιώργος Βαλεριάνος όσο και ο Ούγκο Σόουζα προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Φραν Βέλεθ, που επέστρεψε από την Ισπανία, μπορεί και σήμερα να ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ωστόσο βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και την Τετάρτη θα δοκιμάσει να μπει με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Χούλιαν Κουέστα συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης και τις επόμενες μέρες θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του.

Οι Μίτζεν Μπάσα και Μέργκιμ Μάβραϊ, που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αλβανίας για το UEFA Nations League, έδωσαν το παρών στη σημερινή προπόνηση με τον πρώτο να ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης, λόγω του τραυματισμού που «κληρονόμησε» από το παιχνίδι με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Ισραήλ (διάταση έξω πλαγίου συνδέσμου στο γόνατο).

Αύριο, Τρίτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο».