Ένα νέο δημοσίευμα από την Πορτογαλία, φαίνεται να ανατρέπει τα δεδομένα αναφορικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο.

Βάζει φρένο στα σενάρια επιστροφής του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ, έβαλε η πορτογαλική Record.

Λίγες ώρες μετά τα δημοσιεύματα της O Jogo και της A Bola, τα οποία έκαναν λόγο για πρόταση 2,5 εκατ. ευρώ από την «Ένωση» για ένα μεγάλο μέρος των δικαιωμάτων του νεαρού χαφ, η Record ανατρέπει τα δεδομένα, τονίζοντας ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα, διότι έχει ως πρωταρχικό του στόχο να αγωνιστεί σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Θυμίζουμε ότι ο Αλεξανδρόπουλος, δεν αναμένεται να συνεχίσει στην Σπόρτινγκ καθώς τα «λιοντάρια» τον έχουν τοποθετήσει στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών έπειτα από έναν χρόνο στο ρόστερ τους.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Το μέλλον του Σωτήρη δεν πρέπει να περιλαμβάνει την επιστροφή του στην Ελλάδα, μετά τα δημοσιεύματα για ΑΕΚ, μία από τις αντιπάλους του Παναθηναϊκού. Στα 21 του, ο μέσος προτιμάει να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».