Πορτογαλικό δημοσίευμα σημειώνει την Τετάρτη ότι ο Ολυμπιακός έχει ζητήσει από τον Ρούμπεν Σεμέδο να βρει ομάδα ενόψει Ιανουαρίου.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο πάτησε ξανά ποδοσφαιρικό γήπεδο μετά από μήνες και αυτό έγινε στην πατρίδα του, την Πορτογαλία. Όσο εκκρεμεί η απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης για την υπόθεσή του, ο αμυντικός του Ολυμπιακού δεν έχει λάβει το «ΟΚ» των «ερυθρόλευκων» ώστε να επιστρέψει στου Ρέντη για προπονήσεις. Έτσι, προκειμένου να διατηρηθεί σε φόρμα συνεχίζει με καθημερινές ατομικές προπονήσεις. Τις τελευταίες μέρες μάλιστα γύρισε στην Πορτογαλία και την Τετάρτη πάτησε ποδοσφαιρικό γήπεδο. Συγκεκριμένα, βρέθηκε στην έδρα της Εστρέλα Αμαδόρα και τόσο ο πορτογαλικός σύλλογος, όσο και ο ίδιος ο Σεμέδο ενημέρωσαν για το γεγονός με σχετικές αναρτήσεις στα social media.

Τα περισσότερα πορτογαλικά ΜΜΕ, αναδημοσιεύουν το θέμα και κάνουν λόγο για μια «προσωρινή λύση», ωστόσο υπάρχει και ένα διαφορετικό δημοσίευμα, από το «Cabine Desportiva». Το εν λόγω ρεπορτάζ, σημειώνει ότι παρά το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, ο Σεμέδο είναι «χωρίς ομάδα» και πως οι Πειραιώτες του έχουν ήδη δώσει την άδεια να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του από τον Ιανουάριο και μετά!