Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μίλησε για το μέλλον του στη Σαουδική Αραβία, ωστόσο, δεν απέκλεισε κανένα ενδεχόμενο, «ντριπλάροντας» τα μεταγραφικά σενάρια που τον αφορούν. Τι ανέφερε για τον ΠΑΟΚ…

Το όνομα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς φιγουράρει σε διάφορα δημοσιεύματα, με ορισμένα εξ αυτών να τον συνδέουν και πάλι με τον ΠΑΟΚ, κάτι που δεν προκύπτει πάντως από το περιβάλλον του Δικεφάλου. Ο Σέρβος επιθετικός, όμως, δεν απέκλεισε κανένα ενδεχόμενο επιστροφής στην Ευρώπη, σημειώνοντας μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του:

«Το συμβόλαιό μου με την Αλ Ιτιχάντ με δεσμεύει μέχρι το 2023, ωστόσο, στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ. Ποτέ δεν ξέρεις τι φέρνει το αύριο και τι μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια μιας μεταγραφικής περιόδου. Είμαι απόλυτα επικεντρωμένος στην ομάδα μου, δεν σκέφτομαι κάτι άλλο προς το παρόν. Δεν βιάζομαι, έχω τα καλύτερα ποδοσφαιρικά χρόνια μπροστά μου και δεν αποκλείω τη δυνατότητα επιστροφής στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αλλά, προς το παρόν, νιώθω καλά εδώ».

Μιλώντας για το πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ και από την Λέγκια, υπογράμμισε: «Ένιωσα καλύτερα στη Θεσσαλονίκη, φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Πέρασα καλά και κατά τη διάρκεια της παραμονής μου στη Βαρσοβία, αλλά αν έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα σε αυτές τις δύο πόλεις, τότε θα πω για τη Θεσσαλονίκη, το απόλαυσα πραγματικά εκεί. Είχαμε μια υπέροχη ομάδα στην οποία έκανα πολλούς φίλους, που διατηρώ ακόμη και σήμερα. Η Θεσσαλονίκη και η Βαρσοβία θα παραμείνουν για πάντα στη μνήμη μου».