Πληροφορίες θέλουν τουρκική εταιρεία να έχει κάνει πρόταση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για μεγάλη χορηγία που θα αφορά την ονοματοδοσία του γηπέδου, όπως επιβεβαιώνει και η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες, ωστόσο, στα γραφεία της Μ.Ασίας έχει φθάσει πρόταση από κατασκευαστική εταιρία μεγάλου μεγέθους προκειμένου να αναλάβει το project της Νέας Τούμπας.

Δεδομένου πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στη διαδικασία εκπόνησης και υλοποίησης του νέου σχεδίου που αφορά το γήπεδο της Τούμπας, οι «ασπρόμαυροι» έλαβαν μια πρόταση από τουρκική εταιρεία με ορίζοντα τριετίας με στόχο να έχει τον πρώτο λόγο στην κατασκευή του νέου γηπέδου και φυσικά στα δικαιώματα για το όνομά της.

Η πρόταση -ωστόσο- έγινε και με προοπτική το μέλλον, αν και εφόσον προχωρήσει η συνεργασία και γίνει αποδεκτή από τους ανθρώπους του Δικεφάλου που εξετάζουν σοβαρά την εν λόγω περίπτωση.

Για την ώρα οι πληροφορίες είναι πολύ συγκεκριμένες καθώς δεν έχει γίνει γνωστό ούτε το όνομα της εν λόγω εταιρίας, ωστόσο, εκείνο που δεν αμφισβητείται είναι πως πρόκειται για μια τουρκική, μεγάλου μεγέθους.

Η πρόταση επιβεβαιώνεται και από τον ΠΑΟΚ, χωρίς -όμως- να μπαίνουν με τη σειρά τους σε άλλες λεπτομέρειες επί του θέματος..