Ξεχωρίζοντας για τη δουλειά του και αποτελώντας κομμάτι του… πράσινου πυρήνα, ο Γιάννης Σταυρινός κατάφερε να προαχθεί στον Παναθηναϊκό στη θέση του πρώτου γυμναστή της ομάδας.

Ο Λάζλο Μπόλονι έφτασε στην Ελλάδα για μια δεύτερη παρουσία στο ποδόσφαιρο της χώρας μας, ανέλαβε τον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε στο μέγεθος, τις αξίες του συλλόγου και τον σεβασμό που αποπνέει και αξίζει το «τριφύλλι» και έχει κάνει τις πρώτες του κινήσεις αναφορικά με τις συνεργασίες που έχει πλέον στο τεχνικό επιτελείο.

Πέρα από τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο που πήρε την προαγωγή από το τμήμα κ-19 και τώρα θα βρίσκεται στο πλευρό του Ρουμάνου κόουτς – έχοντας κι εκείνος διατελέσει υπηρεσιακός για ένα ματς, στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ – ο Μπόλονι θα έχει σίγουρα κι έναν ξένο συνεργάτη μαζί του.

Από εκεί κι έπειτα, όμως, το τιμ που θα τον πλαισιώνει θα έχει κομμάτια από τον ήδη υπάρχοντα… πράσινο πυρήνα και σε αυτό τον τομέα βρίσκεται τόσο ο Γιάννης Σταυρινός που… πήρε προαγωγή για τη θέση του πρώτου γυμναστή, όσο και ο νυν δεύτερος γυμναστής, Ηλίας Αμπατζίδης.