Πρόβλημα για τους «κιτρινόμαυρους» καθώς ο Μόουζες Οντουμπάτζο υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον τετρακέφαλο και ο χρόνος αποκατάστασής του εκτιμάται στις δύο με τρεις εβδομάδες.

Οι παίκτες του Χερμάν Μπούργος βρέθηκαν για πρωινή προπόνηση στο Δασυγένειο, αλλά ο Οντουμπάτζο αποχώρησε με ενοχλήσεις. Στη συνέχεια υπεβλήθη σε εξετάσεις από τις οποίες διαπιστώθηκε θλάση στον τετρακέφαλο. Μετά από τρεις εβδομάδες θα γίνει επαναξιολόγηση της κατάστασής του.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ:

«Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη (ασκήσεις κατοχής μπάλας και τακτική).

Ο Moses Odubajo, που αποχώρησε με ενοχλήσεις από τη σημερινή προπόνηση, το μεσημέρι έκανε μαγνητική, η οποία έδειξε θλάση 2ου βαθμού στον τετρακέφαλο (ορθό μηριαίο). Ο χρόνος αποκατάστασής του υπολογίζεται στις δύο με τρεις εβδομάδες και στη συνέχεια θα γίνει επαναξιολόγηση της κατάστασής του. Αύριο, Παρασκευή, η προπόνηση θα είναι και πάλι πρωινή ενόψει του κυριακάτικου αγώνα (28/08) με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (19:00), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League».