Την ώρα που από τη Βραζιλία προκύπτει η πληροφορία πως ο Ροντινέι έκλεισε στον Ολυμπιακό, οι ιθύνοντες του μεταγραφικού σχεδιασμού των «ερυθρόλευκων» έχουν ξεκινήσει να ψάχνονται για την ενίσχυση και στο κέντρο της άμυνας.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές στη θέση του στόπερ (Παπασταθόπουλος, Ντόι, Ρέτσος, Μπα, Σισέ και Καλογερόπουλος), όμως ο Σωκράτης προέρχεται από τραυματισμό και ο Μπα χτύπησε στη χθεσινή προπόνηση προκαλώντας ανησυχία στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο.

Για αυτό το λόγο, όπως γράφει το «Φως των Σπορ», οι Πειραιώτες είναι σε επαφές για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού που θα μπορέσει να δώσει άμεσα λύσεις στον Μίτσελ.

Μάλιστα, οι συγκεκριμένες επαφές αφορούν παίκτη που αγωνίζεται σε ομάδα της LaLiga, χωρίς να αποκλείεται να υπάρχει κάτι προχωρημένο.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως έχουν προταθεί παίκτες που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι, όπως ο Χιλιανός Έντσο Ρόκο (30 ετών) της Έλτσε και ο Παραγουανός Ομάρ Αλνερέτε (25 ετών) της Χετάφε.

Μπορεί να υπάρχουν και άλλα ονόματα που να μην έχουν διαρρεύσει, σε μία αγορά που γνωρίζει πολύ καλά ο προπονητής της ομάδας αλλά και οι άνθρωποι του συλλόγου.