Ο ΠΣΑΠ είχε συνάντηση με εκπροσώπους της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για το φλέγον ζήτημα των οφειλών σε ποδοσφαιριστές.

Συνάντηση με εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία είχε την Τρίτη αντιπροσωπεία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών στα γραφεία του Συνδέσμου στην Αθήνα.

Ο πρόεδρος Γιώργος Μπαντής, ο εκ των αντιπροέδρων Γιώργος Γεωργίου, ο υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων Γιάννης Μπράχος και εκπρόσωποι της νομικής υπηρεσίας του Συνδέσμου, συνομίλησαν με τους εκπροσώπους της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Συγκεκριμένα, τον ΣΥΡΙΖΑ εκπροσώπησαν ο τομεάρχης Αθλητισμού του κόμματος, Θάνος Μωραΐτης και οι συντονιστές του αθλητικού τμήματος Ιούλιος Συναδινός και Κώστας Αλεξίου.

Στο τραπέζι των συνομιλιών τέθηκαν όλα τα τρέχοντα προβλήματα που ταλανίζουν τον κλάδο. Η πλευρά του ΠΣΑΠ παρείχε πλήρη και αναλυτική ενημέρωση για το φλέγον ζήτημα των οφειλών ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ που υπάρχουν σε περισσότερους από 1.500 εργαζόμενους ποδοσφαιριστές. Και όπως τόνιζαν από τον ΠΣΑΠ, «τα τελευταία 20 χρόνια με την ανοχή της Πολιτείας και την ανυπαρξία της ΕΠΟ και παρότι έχουν υπάρξει τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις, οι ποδοσφαιριστές δεν μπόρεσαν ποτέ να εισπράξουν τα δεδουλευμένα χρήματά τους».