Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς κλήθηκε να μιλήσει τόσο για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα αλλά και τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς, τον οποίο είχε ως παίκτη στην Ξάνθη.

Για τη χθεσινή αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, αλλά και τον Ζίβκοβιτς που είχε παίκτη στην Ξάνθη, μίλησε ο Μίλαν Ράσταβατς, κόουτς των Αρκάδων, στο Metropolis.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για τον αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ: «Είχαμε μία πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΟΚ χθες αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Περιορίσαμε τον ΠΑΟΚ και ως ένα σημείο ελέγξαμε το παιχνίδι. Κλείσαμε τα δυνατά σημεία του ΠΑΟΚ ως ένα σημείο και νομίζω τα πήγαμε καλά».

Για τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς: «Είχαμε μία κουβέντα πριν το παιχνίδι, είναι ένας αρκετά καλός τερματοφύλακας στο τακτικό κομμάτι. Ανάμεσα στον Πασχαλάκη και στον Ζίβκοβιτς εγώ θα διάλεγα τον Ζίβκο. Εχει στοιχεία που μου αρέσουν, έχει καλό παιχνίδι με τα πόδια, εξαιρετική αντίληψη του παιχνιδιού από την πίσω γραμμή.

Για τον Πρίγιοβιτς: «Είναι ένας παίκτης γνωστός στην ομάδα καθώς έχει περάσει από αυτή, είναι ένας σκόρερ τον οποίο χρειάζεται ο ΠΑΟΚ, και ο ίδιος θα βρει εδώ ένα οικείο περιβάλλον. Νομίζω ότι είναι καλύτερος από τον Ακπομ και τον Σφιντέρσκι με το κεφάλι αλλά και στις μικρές αποστάσεις μπροστά από την εστία».