Ο Γκάρι Ροντρίγκες σχολίασε τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο ντεμπούτο του, δηλώνοντας ευχαριστημένος, ενώ τόνισε πως ελπίζει να πάρει περισσότερα λεπτά.

Επιστροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα για τον Γκάρι Ροντρίγκες, έπειτα από την περίοδο 2016-17, αυτή τη φορά με τη φανέλα του Ολυμπιακού με την οποία αγωνίστηκε για πρώτη φορά.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος με την επιστροφή μου στα ελληνικά γήπεδα. Με τα πρώτα μου λεπτά στο Ολυμπιακό, πολύ ικανοποιημένος και εύχομαι να πάνε όλα καλά».

Για το αν έχει ενσωματωθεί πλήρως με την ομάδα: «Εχω ενσωματωθεί, νιώθω πολύ καλά, έχω δεθεί πολύ με την ομάδα και είμαι πολύ ευτυχισμένος για το σημερινό παιχνίδι και την ομάδα».

Πότε θα είναι απόλυτα έτοιμος: «Είμαι έτοιμος και ελπίζω να πάρω περισσότερα λεπτά. Νομίζω ότι πραγματικά αυτή είναι μόνο η αρχή. Νιώθω έτοιμος και πραγματικά ανυπομονούσα γιατί ήμουν καιρό εκτός γηπέδων. Είμαι έτοιμος και νομίζω ότι θα έρθουν και καλύτερες ευκαιρίες».

Για τον αγώνα με την Άϊντραχτ: «Το Europa League είναι μια πολύ όμορφη διοργάνωση με ωραία ατμόσφαιρα και είναι ωραία παιχνίδια να παίζεις. Ελπίζω να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.