Ο Λίντσεϊ Ροζ περιέγραψε τα δυνατά συναισθήματα που ένιωσε στον Άρη αλλά και το κλάμα στο αυτοκίνητό του την ημέρα της αποχώρησής του από τους «κίτρινους».

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «festival-foot-espoirs.com», στην οποία περιέγραψε την καριέρα του, με αφετηρία την παιδική του ηλικία στη Ρεν, στάθηκε και στα πρόσωπα που σημάδεψαν την ποδοσφαιρική ζωή του. Υποστήριξε ότι μεγάλο σημάδι του άφησε και η θητεία του στον Άρη καθώς όπως είπε… «ταίριαξα αμέσως στον Άρη κι ένιωσα σαν στο σπίτι μου, έχοντας τη βοήθεια του Νικολάς Ντιγκινί». Όπως επίσης αναφέρθηκε στα συναισθήματα που ένιωσε την ημέρα του αποχαιρετισμού και της πώλησής του στη Λέγκια Βαρσοβίας.

«Έκλαψα στο αυτοκίνητο καθώς έφευγα από την ομάδα γιατί δέθηκα πολύ με το κλαμπ, τους ανθρώπους αυτού αλλά και τον κόσμο. Πραγματικά έφυγα με πόνο καρδιάς. Ωστόσο, είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στη Λέγκια Βαρσοβίας». Ο Λίντσεϊ Ροζ στάθηκε αρκετά στο πάθος του κόσμου για το ποδόσφαιρο. «Η Γαλλία είναι παθιασμένη με το ποδόσφαιρο, αλλά η τρέλα στην Ελλάδα είναι απίστευτη. Το νιώθεις στην καθημερινότητά σου, στον δρόμο, στο σούπερ μάρκετ… παντού. Δεν το έχω δει ούτε το βρήκα ποτέ στη Γαλλία. Εκτός ίσως από τη Μασσαλία, τη Λανς ή τη Λυών, συλλόγους με ισχυρή ταυτότητα αλλά κατά τα άλλα είναι ασύγκριτος με τους υπόλοιπους. Οι άνθρωποι ζουν για την ομάδα τους, είναι σχεδόν θρησκεία».

Σημείωσε μάλιστα ότι είχε προτάσεις και από άλλους ελληνικούς συλλόγους αλλά επέλεξε τη Λέγκια Βαρσοβίας την οποία παρομοίασε με τους πέντε κορυφαίους συλλόγου στη Γαλλία, τονίζοντας ότι και οι φίλοι της πολωνικής ομάδας έχουν τρομερό δέσιμο με την ομάδα.