Ο Εμάνουελ Σάκιτς, μίλησε για την επέμβαση που έκανε στο χέρι του, τονίζοντας πως πλέον είναι έτοιμος να αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό, συμπληρώνοντας πως θα πρέπει ο Άρης να κάνει το παιχνίδι του.
Για την αναμέτρηση του Άρη με τον Παναθηναϊκό, μίλησε ο Εμάνουελ Σάκιτς, τονίζοντας πως θα πρέπει οι «κιτρινόμαυροι» να κάνουν το παιχνίδι για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

Επιπλέον δήλωσε πως είναι έτοιμος να αγωνιστεί παρότι, έχει ακόμα δεμένο χέρι μετά την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Η επέμβαση έχει μια εβδομάδα που έγινε, προπονούμαι μια εβδομάδα κανονικά με το δάχτυλο δεμένο το έχω συνηθίσει οπότε είναι εντάξει μπορώ να παίξω».

Για εάν είναι έτοιμος να αγωνιστεί:

«Στα πρώτα παιχνίδια δεν έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος αλλά είμαστε μια καινούργια ομάδα με πολλούς νέους παίκτες, είμαι σε μια νέα πόλη, πρέπει να τα συνηθίσω αλλά σιγά σιγά προσαρμόζομαι. Στο τελευταίο μου παιχνίδι έδειξα ποιος είμαι κέρδισα όλες τις μονομαχίες στην άμυνα, βοήθησα και επιθετικά, μπορώ και καλύτερα και πλέον νιώθω πιο άνετα για να τα πάω καλύτερα».

Κατά πόσο μπορεί να αγωνιστεί με δεμένο χέρι:

«Στην αρχή θα το έχω στο μυαλό μου αλλά όσο περνάει η ώρα δεν θα το σκέφτομαι, βέβαια δεν θα μπορώ να πέφτω στο χόρτο εύκολα με το χέρι αλλά θα το συνηθίσω».

Για την αλλαγή προπονητή:

«Οι πρώτες μέρες ήταν καλές οι προπονήσεις δυνατές κάτι που το χρειαζόμασταν, δουλεύουμε και σε τακτικά θέματα αναλύουμε τον αντίπαλο κάτι που είναι σημαντικό. Νιώθω καλά».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό:

«Είναι πάντα δύσκολα παιχνίδια, είναι μια επιθετική ομάδα έχει στο κέντρο παίκτες που βελτιώνονται θα είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά και μια ευκαιρία για εμάς να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Τι πρέπει να κάνει ο Άρης κόντρα στον Παναθηναϊκό:

«Πρέπει να δούμε το δικό μας παιχνίδι, να μην επικεντρωθούμε απόλυτα στον αντίπαλο. Είμαστε μια καλή ομάδα όταν έχουμε τη μπάλα άρα πρέπει να κοιτάξουμε να κρατήσουμε τη μπάλα και αν το πετύχουμε αυτό θα το καταφέρουμε».

Για τον Φετφατζίδη και την αποχώρηση του:

«Ήμουν χαρούμενος που έπαιζα με τον Φετφατζίδη, είναι ένα πολύ καλό παιδί και καλός ποδοσφαιριστής. Του εύχομαι το καλύτερο εκεί που πάει τώρα όλοι μας στην καριέρα μας, κάνουμε τέτοια βήματα χάρηκα που συνεργάστηκα μαζί του».