Ο Μπαρτ Σένκεφελντ σχολίασε μετά την νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη , πως η ομάδα του εμφανίστηκε με δύο πρόσωπα, ένα καλό στο πρώτο ημίχρονο και ένα κακό στο δεύτερο ενώ έδωσε το σύνθημα για μια ακόμα καλύτερη συνέχεια των <<πρασίνων>>.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ πέτυχε το νικητήριο γκολ του Παναθηναϊκού στην επικράτηση επί του Άρη, αγώνα στον οποίο οι «πράσινοι» σύμφωνα και με τον Ολλανδό στόπερ παρουσίασαν δύο πρόσωπα αλλά μπορούν στους αγώνες που απομένουν να τα πάνε καλύτερα.

«Στο α’ ημίχρονο ελέγχαμε το παιχνίδι και θαρρώ ότι η ομάδα έπαιζε καλά. Προς το τέλος του ημιχρόνου ο αντίπαλος έμεινε με 10 παίκτες, υπήρχε πίεση… Στο β’ ημίχρονο όντως, δεν παίξαμε καλά, και ιδιαίτερα όταν αντιμετωπίζεις μία ομάδα που παίζει με 10 παίκτες, αυτό είναι κάτι το οποίο δεν πρέπει να ξανασυμβεί.

Είμαι χαρούμενος για τη νίκη. Θα πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πράγματι η ομάδα έχει αυτοπεποίθηση, και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να μην χάσει αυτή την αυτοπεποίθηση.

Προετοιμαζόμαστε καλά για κάθε παιχνίδι, πρέπει να προστατεύσουμε αυτή την αυτοπεποίθηση, τη σιγουριά που έχει αποκτήσει η ομάδα. Εχω εμπιστοσύνη και πιστεύω ότι θα πάμε ακόμα καλύτερα».