Αμέσως μετά τη λήξη του φιλικού ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Βόλο, ο Αντρέ Σιμόες αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στην έλευση του συμπατριώτη του, Νέλσον Ολιβέιρα και στην επικοινωνία που είχαν αναφορικά με την Ένωση.

«Αυτό που προσπαθούμε καθημερινά είναι να αφομοιώσουμε τις ιδέες που προσπαθεί να μας περάσει ο προπονητής. Είναι νέα φιλοσοφία και προσπαθούμε να την αφομοιώσουμε. Όλα τα φιλικά τα βλέπουμε σοβαρά. Δεν είναι της πλάκας. Γιατί δουλεύουμε πολλά πράγματα. Μου άρεσε περισσότερο που προσπαθούσαμε να βγάλουμε στο γήπεδο όσα μας λέει ο προπονητής. Ολοι έχουμε μία κοινή γραμμή. Ο Βόλος με εξέπληξε ευχάριστα», ήταν αρχικά τα λόγια του Σιμόες στην κάμερα της Nova.

Για να κλείσει αναφερόμενος στην επικοινωνία που είχε με τον Ολιβέιρα για την ΑΕΚ: «Αυτό που του είπα είναι ότι η ΑΕΚ είναι μία πάρα πολύ μεγάλη ομάδα και ότι θα είναι σημαντικός εδώ. Ότι κάθε χρόνο προσπαθούμε για το καλύτερο και το κάτι παραπάνω. Όταν είμαστε έξω δεν το καταλαβαίνουμε ίσως, αλλά εδώ καταλαβαίνουμε το μεγαλείο της ΑΕΚ. Του είπα ότι θα συνεισφέρει στην ΑΕΚ».