Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Δημήτρης Γιαννούλης πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, κι έτσι ολοκληρώνεται η μεταγραφή του από τον ΠΑΟΚ στη Νόριτς.

Όπως αναφέρει το γνωστό βρετανικό δίκτυο ο Δημήτρης Γιαννούλης πέρασε με επιτυχία τον ιατρικό έλεγχο και πλέον απομένουν τυπικές λεπτομέρειες για την ανακοίνωση της μετακίνησής του στην Νόριτς.

Ο Γιαννούλης βρίσκεται στο Νόρφολκ από την περασμένη Παρασκευή, ωστόσο θα μείνει ένα διάστημα σε καραντίνα, όπως ορίζεται από τις αγγλικές αρχές αφού υπάρχει αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο για τις αφίξεις από χώρες του εξωτερικού.

Μετά τις ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε ο 25χρονος μπακ απομένουν οι τυπικές λεπτομέρειες για την μετακίνησή του στη Νόριτς, με την συμφωνία των Άγγλων με τον ΠΑΟΚ να προβλέπει loan fee που φτάνει το ένα εκατ. ευρώ για τους έξι επόμενους μήνες.

Στη συμφωνία των δύο ομάδων για το ερχόμενο καλοκαίρι έχει μπει υποχρεωτική οψιόν αγοράς πάνω από εφτά εκατομμύρια ευρώ, με το προβιβασμό της Νόριτς στην Premier League, συν ποσοστό μεταπώλησης που αγγίζει το 20%.