Σκηνές από φαρ ουέστ έζησε ο Αμρ Ουάρντα το βράδυ της Τρίτης (20/2) καθώς έπεσε θύμα επίθεση αγνώστων κουκουλοφόρων. Ο παίκτης δεν πήγε στην προπόνηση μετά από το σοκ το οποίο έχει υποστεί ενώ στο πλευρό του βρίσκεται ο Ατρόμητος.

Ο Ουάρντα που βρισκόταν μαζί με έναν φίλο του σε μαγαζί της Καισαριανής παρακολουθώντας ματς του Champions League, δέχθηκε επίθεση από δύο κουκουλοφόρους.

Οι δύο άνδρες άρχισαν να βρίζουν και να απειλούν τον ίδιο και τον φίλο του, ενώ προσπάθησαν να βιντεοσκοπήσουν το περιστατικό.

Ο Αιγύπτιος άσος κατάφερε να ξεφύγει και να ειδοποιήσει την αστυνομία και στη συνέχεια βρέθηκε στο τμήμα για να καταθέσει. Όπως είναι λογικό από χθες το βράδυ ο παίκτης είναι τρομαγμένος και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μετά από αυτό που βίωσε. Μάλιστα, απέφυγε να μείνει στην κατοικία του αλλά πέρασε τη νύχτα σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο πλευρό του οι άνθρωποι του Ατρομήτου, οι οποίοι έμειναν μαζί του στο ξενοδοχείο αρκετές ώρες. Η ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται ο παίκτης είναι τόσο κακή που σήμερα το πρωί δεν πήγε στην προπόνηση της ομάδας του.