Εξαντλήθηκαν τα διαθέσιμα εισιτήρια για τον αγώνα Βόλου-Παναθηναϊκού, όπως ανακοίνωσε η θεσσαλική ΠΑΕ. Με 17.000 κόσμο το παιχνίδι!

Ανάρπαστα έγιναν τα εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με την ΠΑΕ Βόλος να ανακοινώνει το sold out για τον αποψινό (19:30) αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Όπως αναφέρουν οι Θεσσαλοί έχουν διατεθεί 15.120 εισιτήρια (υπάρχουν επίσης 1.000 παιδικά και 750 διαρκείας), με την συντριπτική πλειονότητα αυτών βέβαια να έχουν πωληθεί στους φίλους των Πρασίνων, που πρόκειται να δώσουν πολύ “βροντερό” παρών στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Βόλος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι έχει ήδη γίνει sold out των εισιτηρίων του σημερινού αγώνα Βόλος – Παναθηναϊκός, καθώς έπειτα από αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας το νότιο πέταλο (προς την πόλη) θα παραμείνει κλειστό για λόγους ασφαλείας.

Συγκεκριμένα, έχουν διατεθεί 15.120 εισιτήρια αγώνα, 1.000 παιδικά εισιτήρια για τις ακαδημίες και τα σχολεία της πόλης και 750 εισιτήρια διαρκείας, ενώ η χωρητικότητα του Νοτίου πετάλου το οποίο θα παραμείνει κλειστό είναι 5.000.

Ως εκ τούτου δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα εισιτήρια.

Επιπλέον, η ΠΑΕ Βόλος καλεί τους φιλάθλους ανεξαρτήτου ομάδος να προσέλθουν στο γήπεδο όσο το δυνατόν νωρίτερα ώστε να αποφευχθεί συνωστισμός κατά την είσοδό τους στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου.

Οι θύρες του σταδίου θα ανοίξουν στις 4.00 μ.μ. ώστε να διευκολυνθεί η προσέλευση των φιλάθλων.

Και μην ξεχνάτε: Ο Βόλος δεν έχει αντιπαλότητες. Όλοι μαζί να παρακολουθήσουμε χωρίς ακρότητες τον σημερινό αγώνα, ο οποίος θα πρέπει να αποτελέσει γιορτή για το ποδόσφαιρο».