Ο αμυντικός του Αστέρα, Ντάνιελ Σουάρεθ, μίλησε στην κάμερα της NOVA για την επερχόμενη αναμέτρηση της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως η ομάδα της Τρίπολης μπορεί να πάρει κάτι θετικό από το παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης :

«Ξέρουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αυτό με τον ΠΑΟΚ, είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά θα μας δοθεί η ευκαιρία για να αλλάξουμε τα αποτελέσματα που έχουμε φέρει μέχρι τώρα.

Δεν υπάρχει καλύτερος αγώνας από αυτόν, για να αλλάξουμε ότι έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Σίγουρα θα είναι ένας δύσκολος αγώνας, αλλά είναι η ευκαιρία να μας να αλλάξουμε την δυναμική και την εικόνα μας στο πρωτάθλημα.

Με την Λαμία κάναμε ένα καλό παιχνίδι, δεν φέραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε βέβαια. Με τον Απόλλωνα από το πρώτο λεπτό φάνηκε ότι δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αυτή την ομάδα, κάπου… χαθήκαμε. Με την ΑΕΚ είχαμε και εμείς τις ευκαιρίες μας, θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε, θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το ματς ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, που δυστυχώς δεν έγινε.

Ο στόχος είναι να βλέπουμε παιχνίδι με το παιχνίδι τι μπορούμε να κάνουμε. Είναι μια καλή ευκαιρία με τον ΠΑΟΚ να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς και η θέση θα κριθεί από τον αγώνα που θα κάνουμε τώρα και στο μέλλον».